Livram si montam orice tip de parbriz auto, geam si luneta pentru masina dumneavoastra in Bucuresti si zonele din imediata apropiere la domiciliul clientului.

Este important pentru noi să ne asigurăm că suntem întotdeauna în măsură să oferim prețuri foarte competitive la parbrize, cu o calitate excelentă pentru toate serviciile noastre de reparatii sau înlocuire parbriz în Bucuresti.

Echipa noastra are experienta in reparatia si inlocuirea de pabrize pentru majoritatea marcilor de autovehicule in asa fel incat va putem oferi o solutie rapida si profesionala pentru a rezolva aceasta problema. Mulți dintre clienții noștri sunt foarte surprinsi de prețurile competitive la parbrize, acestea fiind posibile pentru ca putem opera rapid si eficient orice solicitare. Relatiile cu producatorii de parbrize dar si cu principalii importatori cat și mulți alți factori, inclusiv experiența ne ajuta sa tinem costul de înlocuire pentru parbriz sub control.
Va oferim un serviciu rapid de reparatii sau inlocuire parbriz in Bucuresti si in zonele limitrofe. Deoarece operăm un serviciu rapid si eficient suntem capabili sa reducem costurile noastre fata de preturile afisate de serviciile prestate in sistemul standard. Este important pentru noi să ne asigurăm că suntem întotdeauna în măsură să oferim prețuri foarte competitive, cu o calitate excelentă pentru toate serviciile noastre de înlocuire parbrize în Bucuresti. Astfel ca vom alege un parbriz optim pentru nevoile dumneavoastra, un adeziv de calitate si ne vom asigura ca toate operatiunile de pregatire, demontare si montare a parbrizului sunt perfect optimizate.


Servicii oferite:

– Montaj parbrize din import pentru toate tipurile si marcile de autoturisme si autocamioane.
– Asiguram montajul parbrizelor lipite sau pe cheder utilizand cele mai noi tehnologii.
– Folosim consumabile la montajul parbrizelor de cea mai buna calitate.
– Asiguram service mobil pentru montarea parbrizelor in orice loc dorit de client pentru o servire ireprosabila.
– Reconditionarea parbrizelor crapate.Astfel fisurile de mici dimensiuni se pot repara folosind tehnologie speciala ce permite continuarea utilizarii parbrizului in bune conditiuni si siguranta.
– Montaj folie omologata RAR pentru parbriz si geamurile laterale.
– Producerea parbrizelor speciale pentru utilaje